WEGA

Linie de detergenti

Filtre de apa pentru aparate de cafea

Descriere

Experții de la Wega știu că, asemenea calității cafelei și a aparaturii de preparare, și calitatea apei folosite este extrem de importantă. În fond, apa este un ingredient esențial al unui espresso, nu?
Duritatea apei este dată de conținutul de bicarbonați de calciu și magneziu, care pot provoca depuneri în circuitele interne și pot împiedica transmiterea căldurii. Pentru a proteja părțile vitale ale aparatului, pe de o parte, dar și calitățile senzoriale ale cafelei, pe de altă parte, Wega a creat un sistem de filtrare multifuncțional, astfel încât să asigure protecție împotriva depunerilor.
Sistemul de filtrare BWT water+more este special conceput pentru aparatele de cafea – optimizează calitatea apei, asigurând un gust deosebit, dar și lipsa mirosului.
Filtrele Bestmax Soft pot fi prevăzute cu un „Acquametru” digital pentru monitorizarea capacității filtrului și durata de viață rămasă, și vin însoțite de un kit de testare pentru a determina duritatea totală și carbonatică a apei.
Sunt disponibile în diferite mărimi, iar cartușele de schimb pot fi reciclate, în spiritul viziunii verzi pe care Wega o susține, o aplică și o promovează.

DESCARCA CATALOG

CONTACTEAZA-NE

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne scrieti

0
    0
    Cosul tau