TERMENI SI CONDITII

Prezentul document (împreună cu toate documentele menţionate în acesta) stabileşte termenii şi condiţiile care guvernează utilizarea acestui site web rocketespresso.ro şi plasarea de comenzi de produse prin intermediul acestui Site web, cat si contractul care guverneaza relatia dintre parti, fiind acceptati odata cu inregistrarea pe site si bifarea casutei “Da, sunt de acord cu Termenii si Conditii” in ultima versiune actualizata

1.Definitii si Termeni

rocketespresso.ro este platforma on-line comerciala a SC DESERTA SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Sibiu, Soseaua Alba Iulia, Nr. 150, avand numar de ordine in Registrul Comertului J32/1576/2003 , CUI RO 15975020

Vanzator – Deserta S.R.L.

Cumparator –poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica care da o comanda, prin finalizarea procesului de creare a Contului/ Comenzii (fara cont), si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii si Politica de confidentialitate rocketespresso.ro .

Utilizator – orice persoana fizica sau persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre rocketespresso.ro (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre rocketespresso.ro si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui Cont (fara a emite o comanda in sistem).

Livrator – persoanele care presteaza serviciile de livrare (curierat) ale produselor rocketespresso necesare pentru a asigura livrarea comenzilor către Cumparatori, în cazul în care acestia nu au sau nu doresc să folosească serviciul propriu de livrare.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.). Cumparatorul/Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete si actualizate.

Cosul meu – sectiune din Cont care permite Cumparatorului sa adauge Bunuri pe care doreste sa le achizitioneze la momentul adaugarii sau la un moment ulterior.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

Bunuri – orice produs listat pe Site, inclusiv produsele mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat. Unele produse au incluse si servicii de montaj la sediul cumparatorului.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Continut – reprezinta:

toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil (chat);
orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.
Comunicari Comerciale – orice tip de mesaj trimis la solicitare (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/chat etc.) continand informatii generale si tematice cu privire la produse, si dupa caz informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat. Comunicari comerciale fara solicitare primesc cumparatorii prin intermediul webpush, privind informatii referitoare la statusul comenzii.

De asemenea platforma ofera informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la Bunuri adaugate in sectiunea “Cont/Cosul meu” sau sectiunea “Cont/Favorite.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun de catre rocketespresso.ro, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

Consimțământ – consimțământ al persoanei vizate înseamnă orice manifestare de voință liberă, specifică, informată și lipsită de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta acceptă, printr-o declarație sau printr-o acțiune fără echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc să fie prelucrate. Regulamentul (UE) 2016/679 stabilește stabilește că prelucrarea datelor minorilor pe bază de consimțământ va fi legală doar dacă minorul care și a dat consimțământul are cel puțin 16 ani.

Durata contractului – contractual produce efecte de la data finalizarii comenzii si pana la data solutionarii tuturor reclamatiilor (dupa caz).

2. Documente Contractuale

2.1 Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (e-mail/SMS/telefonic/chat) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

2.2 Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail).

2.3 Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul in care produsele comandate sunt pe stoc si sunt pregatire pentru livrare. In cazul in care produsele comandate nu sunt pe stoc, clientul urmeaza a fi informat in acest sens.

2.4 Termenii si conditiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie (dupa caz) emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia pentru Bunurile achizitionate.

3. POLITICA DE VANZARE ONLINE

3.1 Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Utilizator/Cumparator.

Pentru motive justificate rocketespresso.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Utilizatorului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Utilizatorului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel rocketespresso.ro. In oricare dintre aceste cazuri, Utilizatorul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al rocketespresso.ro printr-un email la contact@rocketespresso.ro, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

3.2 Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

3.3 In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, rocketespresso.ro isi rezerva dreptul de a cere Utilizatorilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.

3.4 rocketespresso.ro poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau promotii practicate de catre acesta intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

3.5 Toate tarifele aferente Bunurilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.

3.6 In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

3.7 Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

4. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

4.1 Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

5 DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

5.1 Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea/ licenta exclusiva a rocketespresso.ro, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

5.2 Cumparatorului/Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de rocketespresso.ro, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al rocketespresso.ro asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al rocketespresso.ro.

5.3 Orice Continut la care Cumparatorul/Utilizatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta prezentilor Termeni si Conditii, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre rocketespresso.ro si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea rocketespresso.ro cu referire la acel Continut.

5.4 Cumparatorul/Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile prezentilor Termeni si Conditii.

5.5 In cazul in care rocketespresso.ro confera Cumparatorului/Utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Cumparatorul/Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea rocketespresso.ro pentru respectivul Cumparator/Utilizator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

5.6 Niciun Continut transmis catre Utilizator sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea rocketespresso.ro si/sau al angajatului/prepusului rocketespresso.ro care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

5.7 Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentii Termeni si Conditii sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

6. COMANDA

6.1 Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda dupa alegerea modalitatii de plata (online/ ramburs). Daca alege modaliattea de plata online va fi directionat la pagina de plati si doar dupa efectuarea platii se va finaliza comanda. Un Bun este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului.

6.2 Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii. Dupa finalizarea comenzii, cumapratorul primeste electronic o informare privind detaliile comenzii.

6.3 Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

6.4 ANULAREA COMENZII

6.4.1 Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

6.4.1.1 neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

6.4.1.2 invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de rocketespresso.ro, in cazul platii online;

6.4.1.3 datele furnizate de catre Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

6.4.1.4 produsul este momentan indisponibil

6.4.2 In cazul in care un Bun comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului, in termen de maxim 14 (paisprezece) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta despre acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

6.4.3 Disponibilitatea unui Bun va fi afisata in Site dupa cum urmeaza:

“in stoc” – avem mai mult de 10 bucati in stocul rocketespresso.ro
“la comanda” – Bunul nu este disponibil in stocul rocketespresso.ro si pentru moment nu avem informatii despre disponibilitatea acestuia. Dar, daca inregistrezi o Comanda pentru un Bun care are in dreptul lui “la comanda”, unul dintre consultantii nostri de vanzari va verifica disponibilitatea produsului in stocul furnizorului si te va contacta ca sa iti comunice in cat timp se poate realiza și livra.
“momentan indisponibil” – momentan nu putem procura Bunul pentru ca nu se gaseste in stocul furnizorului.
6.4.4 Cumparatorul poate anula comanda in scris cel tarziu in aceeasi zi cu lansarea comenzii, pana la orele 14.30

6.5. RETURNAREA

6.5.1 Dacă după livrare se constată existența unor produse lipsă, neconforme sau deteriorate cumparatorul notifica rocketespresso.ro prin modalitatile puse la dispozitie prin Platforma in maxim 24 de ore de la receptia bunurilor comandate. In cazul lipsei conformitatii Produselor livrate, se poate solicita înlocuirea produsului sau contravaloarea acestuia.

6.5.2 Pentru a putea evalua gravitatea situației, va fi necesar să ne transmiteți dovada neconformității (poze, înregistrări video, etc.) și dovada faptului ca pachetele au sosit sigilate. În funcție de gravitatea situației și dacă se va constata că reclamația este întemeiată Cumparatorul are dreptul, după caz, la înlocuirea Produsului sau rambursarea totală sau parțială a contravalorii Comenzii, inclusiv a cheltuielilor de transport.

6.5.3 In cazul in care se reclama lipsa produselor comandate, reclamatia va fi insotita de dovada primirii pachetului sigilat si a facturii fiscale/ AWB.

6.5.4 Inainte de efectuarea returului Cumparatorul trebuie sa completeze in Platforma formularul de retur. Ulterior, in termen de 3 zile lucratoare va fi contactat de un angajat al vanzatorului ca sa stabileasca detaliile returului.

6.5.5 Se vor accepta la retur doar produsele care nu au fost desigilate si in ambalajul original

6.5.6  Viciile ascunse ale produselor pot fi reclamate pe perioada de garantie oferita de producator si in conditiile stabilite de acesta. Produsul reclamat se transmite in ambalajul original catre vanzator. Daca dupa analiza facuta de vanzator/ producator rezulta ca reclamatia este intemeiata atunci produsul se va repara (daca viciul nu a afectat substantial produsul) sau se va inlocui (daca viciul a afectat substantial produsul). In cazul in care reclamatia nu este intemeiata produsul se returneaza clientului iar costul de transport va fi suportat de client.

6.6 RETRAGEREA

6.6.1 Cumparatorul are dreptul să se retragă din Contract, așa cum este reglementat de OUG 34/2014, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare (daca a ales alt tip de livrare fata de livrarea standard), în termen de 14 zile calendaristice din ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a produsului.

6.6.2 In cazul in care Cumparatorul doreste sa solicite retragerea din Contract, acesta va comunica decizia sa in scris, printr-o declaratie neechivoca trimisa prin una dintre modalitatile de comunicare puse la dispozitie prin platforma.

6.6.3 În cazul în care Comanda este achitată, Vanzatorul va rambursa suma în maximum 14 (paisprezece) zile de la data informării de către Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnată după cum urmează:

– pentru comenzile achitate cu card bancar, prin restituire în contul din care a fost efectuată plata;

– pentru comenzile achitate ramburs la livrare, prin restituirea contravalorii produsului în contul bancar transmis de client

6.6.4 Vanzatorul va putea amâna rambursarea sumei până la primirea bunurilor vândute sau pană la primirea unei dovezi conform căreia acestea au fost expediate, în cazul în care nu s-a oferit să recupereze el inșusi bunurile (se va lua data cea mai recentă).

7. FACTURARE – PRET TOTAL – PLATA

7.1 Preturile Bunurilor afisate in cadrul site-ului rocketespresso.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare. Pretul nu include contravaloarea transportului. In cazul in care valoarea totala a comenzii este mai mica de 199 ron se adauga taxa de transport de 21 lei, indiferent de locul de livrare in tara. Comenzile ce depasesc 400 ron beneficiaza de transport gratuit. Pentru livrari in afara tarii costul transportului difera in functie de tara de destinatie si va fi comunicat anterior Cumparatorului in vederea acceptarii la plata.

7.2 Pretul si modalitatea de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Pretul nu este personalizat in baza unui proces decizional automat.

Vanzatorul va emite catre Cumparator factura pentru Bunurile livrate si o va comunica odata cu coletul, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile (complete si corecte/ actualizate) necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare. In cazul in care nu se primeste factura se va contacta vanzatorul prin email la adresa comenzi@rocketespresso.ro.

7.3 Datele cardului de plata ale Cumparatorului nu vor fi accesibile rocketespresso.ro si nici nu vor fi stocate de catre de rocketespresso.ro sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

7.4 In anumite cazuri, pentru mentinerea securitatii Tranzactiilor, la inregistrarea Comenzii, Cumparatorului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului sau utilizarea amprentei digitale in cazul terminalelor mobile care au aceasta facilitate.

7.5 Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).

7.6 Proprietatea asupra marfii comandate se transfera la cumparator numai dupa efectuarea platii integrale a marfii.

8 LIVRAREA BUNURILOR

8.1 Pregatirea marfurilor pentru livrare se va face dupa cum urmeaza: daca se plaseaza comanda pana la ora 14.30 si produsul se afla in stoc, atunci livrarea se va efectua in ziua urmatoare; daca se plaseaza comanda dupa ora 14.30 si produsele se afla in stoc, atunci livrarea se va efectua in 2-3 zile.

8.2 In anumite situatii independente de vointa Vanzatorului (ex trafic ingreunat, conditii meteo nefavorabile) termenul de livrare va putea fi decalat fara sa implice costuri suplimentare din partea Vanzatorului.

8.3 Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare (factura/ garantia produselor oferita de producator conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor).

8.4 Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor pe teritoriul Romaniei si in alte tari doar dupa verificarea adreselor.

8.5 Riscul de pierdere sau deteriorare al produselor este transferat Cumparatorului în momentul în care acesta, sau o terță persoană desemnată de acesta, alta decât livratorul, intră în posesia fizică a produselor.

9. PRELUCREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL SI CONFIDENTIALITATE

9.1 rocketespresso.ro va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in Politica de confidentialitate

9.2 Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

9.3 Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. rocketespresso.ro nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

10. COMUNICARI COMERCIALE

10.1 Cumparatorul/Utilizatorul isi poate modifica in orice moment optiunea cu privire la acordul dat Vanzatorului la crearea contului/ comenzii pentru Comunicarile Comerciale/ Comunicarile Comerciale Personalizate, dupa cum urmeaza:

10.1.1 prin modificarea setarilor din Cont la sectiunea “Abonare / Dezabonare newsletter”;

10.1.2 prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in Comunicarile Comerciale primite de la Vanzator; sau

10.1.3 prin contactarea Vanzatorului prin email la adresa comenzi@rocketespresso.ro.

10.2 In urma achizitionarii unui Bun Vanzatorul poate transmite Cumparatorului Comunicari Comerciale personalizate cu privire la: statusul comenzii.

11. RASPUNDERE

11.1 Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor dupa livrare si in special pentru pierderea/ deteriorarea acestora dupa preluarea marfii de catre livrator.

11.2 Prin crearea si utilizarea Contului, Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

11.3 Vanzatorul isi rezervă dreptul de a actualiza și modifica periodic Termenii si Conditiile Site-ului pentru a reflecta orice modificări ale modului si conditiilor de functionare a Site-ului sau orice modificări ale cerințelor legale. Documentul este opozabil Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la momentul afisarii in Site. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe Site versiunea modificată a Documentului, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestui Document.

11.4 rocketespresso.ro nu poate raspunde pentru indisponibilitatea website-ului din motive independente de eforturile depuse de acesta pentru remedierea problemelor tehnice.

12. FORTA MAJORA

12.1 Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

12.2 Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa initieze negocieri cu privire la derularea ulterioara a contractului iar daca dupa alte 60 zile contractual nu poate fi executatat, atunci orice parte poate sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

13. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

13.1 Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Utilizatori / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Sibiu.